Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
2621
View
19
Reply

"Comelnya anak depa" Gelagat anak Farid Kamil, Chemad dan Aurora lincah joget TikTok curi perhatian

[Copy link]

Author: bubuk_bearbear       Show all posts   Read mode

Author
Post time 14-6-2021 01:17 AM | Show all posts |Read mode





Di dalam tempoh pelaksanaan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP3.00) diseluruh negara ketika ini, pasti ramai yang kebosanan kerana duduk berkurung dirumah. Jadi selain bekerja dari rumah, waktu terluang perlulah diisi sebaiknya bersama keluarga untuk meredakan stress.


Pelakon Diana Danielle mengambil peluang untuk berhibur seketika bersama anak-anaknya dengan menari TikTok dan telah berkongsi video TikTok tersebut di Instagram miliknya.


  



Gelagat Muhammad atau mesra disapa Chemad dan Aurora menari bersamanya telah mencuri tumpuan ramai apabila anak-anaknya itu kelihatan sangat lincah menari sambil mengikut alunan muzik. Aurora juga kelihatan seperti tidak mahu kalah dengan abangnya, Chemad.



Rata-rata netizen memuji kecomelan anak-anak pasangan Datuk Farid Kamil dan Datin Diana Danielle itu.











Memang comel anak mereka ini. Semoga membesar dengan sihat dan bijak!






  




Untuk info, anak sulung Datuk Farid Kamil iaitu Muhammad, 8, yang menunjukkan minat dalam dunia permotoran dan lakonan filem aksi mula melangkah ke dunia lakonan apabila menjadi pelakon filem Remp-it 2. - CARI







Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 01:33 AM From the mobile phone | Show all posts
If DD baca.

Kena tambah anak lagi dua orang. So comelly lah anak anak uols. Biar ramai muka lawa cam ni ada dalam dunia.
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 07:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Comey anak2 diorang ni sbb ada gen dd. Anyway chemad tu nampak tinggi je
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 08:18 AM From the mobile phone | Show all posts
bluebutter replied at 14-6-2021 01:33 AM
If DD baca.

Kena tambah anak lagi dua orang. So comelly lah anak anak uols. Biar ramai muka lawa  ...

Ni i agree!!!  Asalkn kuar muka ikut DD.
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 08:44 AM From the mobile phone | Show all posts
bukan ke dd ni xnk main tiktok katanya parit marah. sudahnya terkinja gak
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 08:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Nana_Man replied at 14-6-2021 08:18 AM
Ni i agree!!!  Asalkn kuar muka ikut DD.

Terima kasih sebab setuju my pov

Mmg comey anak anak dd.
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 09:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Kuat gen omputih dd bawak ke anak mcm gen omputih zain saidin anak pun comel
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 09:17 AM From the mobile phone | Show all posts
ramai yg mula2 dulu tak suka tiktok sekarang tjebak kt tiktok . best je tiktok tu kecuali yg tkinja2. mula2 nak create acc dia ada tnya kte punya favor vid. iols tak tick kt dancing. so video bjoget tak masuk kt wall. nama app tu pn tiktok mcm tak empuk punya app tp content lain best, kreatif.. ceramah pn ado
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 09:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Che mad sebijik muka didi tp mata n senyuman ada iras FK. Menjadi sgguh. Esok2 dah besar cuba gandingkan dgn ank cheta
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 11:17 PM | Show all posts
chemad tu muka pan asia habis
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 11:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Comel2 anaknya
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 11:35 PM | Show all posts
emma maembong pon sila tambah anak, 10 pon takpe
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 11:59 PM | Show all posts
masa akad nikkah dgn parit ,Dena denel sudah mengandung lbih kurang 2 bulan...menutuh sebelum akad nikkah.

anak dia yg dipanggil mad tu bukan di bin dgn parit pun.
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 08:10 AM From the mobile phone | Show all posts
mmg comel sungguh, moga membesar jadi anak soleh
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 10:56 AM | Show all posts
tgk parid tu.. eemph mcm busuk ja..
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 11:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Kuat dna Amerika. Make more babies pls! Tetiba
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 11:25 AM | Show all posts
wah,,bertuah DD anak comel2..gen DD mendominasi.tp tengok chemad ni tinggi ikut pak dia..
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 12:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Muda lg ek dd ni. I malas nk Google tgk. Mcm kakak ngn adik2 ja kt mata i.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 09:18 PM | Show all posts

ala tak payah la joget tiktok.budak2 ok lagi yg dewasa cam tak sesuai je...pendapat iols la
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 08:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols suka tgk
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list