Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
19565
View
167
Reply

Rizalman Sentap Dengan Netizen Ke Sampai Deactivated FB?

[Copy link]

Author: Cari-Azza       Show all posts   Read mode

Author
Post time 15-6-2021 10:44 PM | Show all posts |Read mode




Desas-desus mengenai pereka fesyen, Rizalman yang berubah akhir-akhir ini dikuatkan lagi dengan kemas kini terbaharunya di IG Story.



Dengan paparan e-mel mengenai jadual pemadaman akaun Facebook peribadinya menimbulkan tanda tanya para pengikutnya.


Sudahlah sebelum ini Rizalman, 50, seakan-akan merajuk apabila tidak lagi rancak mengemaskini IG Story, malahan ruangan feed juga berbeza menimbulkan persoalan.


Sentap dengan netizen kah?








Foto :Twitter



Ianya dipercayai bermula dengan kecaman netizen terhadap pereka fesyen itu yang memberikan salmon (hadiah daripada pengikutnya) kepada kucing belannya. Ia seolah-olah menghina pemberian tersebut.



Seterusnya, isu Rizalman diiringi polis ketika mendapatkan suntikan vaksin turut dipertikaikan netizen.



Justeru, kemas kini di Instagramnya juga berlainan seolah-olah menjawab persoalan tersebut. Tetapi, lain pula penerimaanya daripada netizen.






Foto G



Foto : IG



Ada yang kata Rizalman merajuk dan berhati tisu, tetapi ada juga berpendapat ini masa sesuai untuknya berehat. Anda rasa bagaimana? - CARI


Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 11:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Baguslah. Delete je semua.
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 11:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia nak cuba cakap berkias dia level rasul & nabi ke yang membawa ilmu dakwah sangat berharga sampai semua orang akan mencari cari IG dia? Hurmmmm
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 11:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Sentap jugak akhirnya. Ingatkan yg jenis suka bahan orang ni kuat.. tapi lagi sensitip rupanya.
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 11:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak lama tu..nnt buka la balik tu...wait n see
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 11:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak monopos kot
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 11:18 PM From the mobile phone | Show all posts
nena9042 replied at 15-6-2021 11:08 PM
Dia nak cuba cakap berkias dia level rasul & nabi ke yang membawa ilmu dakwah sangat berharga sampai ...

penah baca kias dia ala2 pemberi syafaat gituh..hebat bukan
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 11:19 PM From the mobile phone | Show all posts
MeghanK replied at 15-6-2021 11:18 PM
penah baca kias dia ala2 pemberi syafaat gituh..hebat bukan

Amboiii tokriak. Hati hati le, salah perasan naya je di akhirat sanaaa
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 11:20 PM From the mobile phone | Show all posts
poyo gila dan perasan
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 11:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Ponen mmg gitew
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 11:22 PM From the mobile phone | Show all posts
MeghanK replied at 15-6-2021 11:18 PM
penah baca kias dia ala2 pemberi syafaat gituh..hebat bukan

Bunyi mcm dah gila je dia ni.
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 11:30 PM From the mobile phone | Show all posts
aku tak terkesan langsung malah bersyukur kurang sekor jantan keberet
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 11:32 PM From the mobile phone | Show all posts
emera replied at 15-6-2021 11:22 PM
Bunyi mcm dah gila je dia ni.

spisis npd jugak kot
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 11:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Reti sentap ker.. ce buat bodo xyah layan
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 11:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Ntah2 ko yg mengelupoh lps ni, nak update IG, nak menjual segala mak nenek buRIt hang kat mana lagi.!! Penjilat juboq hang ramai bergentayangan di medsos
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 11:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Gigih ya beRIak sana sini. Kemain sekali kena kat dia terus senyap delete medsoc. Terudkan netijen. Dia rasa bagus sgt reta banyak dah tu sampai xmo buat baju merajuk bila ramai designer skng
Gigih Suh cari IG private dia. Phuii
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 11:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Businessman kut.. takkan tutupnya ig 1.2 m tuh... lepas pkp ada la tuh...
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 11:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Lepas ni gigih org DM si Faizul tu tanya TokRiak kan
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 12:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Sejak dia makin galak menonjolkan sisi perempuan dia iols mmg dah x berkenan dan unfollow heols. Apo perasan mak2 segala bagai, ampa jantan kut. Takmo la kita sama tanggung dosa baik cabut sesiap, nak tazkirah pun tagune satgi dia block hang pastu dia letak kat IGS
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 12:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Pondan tua yg propa
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list