Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
123Next
Return to list New
4217
View
42
Reply

"Suka Sebab Kelakar,Berdikari,"-Hafreez Adam Tak Tolak Jodoh Dengan Azar Azmi

[Copy link]

Author: CARI-MRO    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 19-6-2021 01:55 PM | Show all posts |Read mode
Hubungan semakin rapat, Hafreez Adam mengakui kini sedang dalam proses mengenali hati budi pelakon Azar Azmi.


Menurut Hafreez atau nama sebenarnya, Hafreez Adam Aizat Zahalan, dia mula rapat dengan aktres berkenaan selepas digandingkan menerusi drama Derita Untuk Bahagia yang memulakan penggambaran pada September tahun lalu.




Foto: IG




"Kami tengah fasa kenal satu sama lain dengan lebih dekat. Kami tiada umumkan yang mengakui kami sudah bercinta atau apa.


"Kalau boleh kami nak kenal satu sama lain dengan lebih rapat dulu sebelum ke fasa lebih serius.


"Bukan apa sebab kami sebelum ini pernah ada pengalaman putus tunang... kalau kami selesa bersama tak mustahil untuk melangkah ke fasa seterusnya jika ada jodoh," katanya ketika dihubungi mStar.


Pada ulang tahun kelahiran Hafreez baru-baru ini, Azar membuat kejutan cukup manis apabila menghadiahkan manisan dan belon kepada aktor itu dengan membuat 31 kali penghantaran bersempena usia pelakon itu.




  



"Saya sangat hargai usaha dia buat benda macam itu untuk saya walaupun saya akui agak annoyed juga pada mulanya sebab perlu turun naik banyak kali untuk terima hadiah itu.


"Masa rider suruh turun bawah ambil barang memang sampai trip ketiga saja saya turun, lepas itu memang saya dah getting annoyed sampaikan saya suruh rider ambil sahaja hadiah yang diberikan itu.


"enghantaran selepas itu memang adik saya yang tolong turun ambilkan sebab saya tengah siapkan lukisan daripada pelanggan masa itu... memang saya tak tahu ini semua rupanya plan Azar. Sampailah penghantaran ke-31, rider tu cakap kena turun ambil sendiri sebab orang yang buat kejutan itu nak hantar sendiri.


"Walaupun saya terus-terang dengan Azar yang saya sedikit annoyed tapi saya memang hargai sangat-sangat apa yang dia buat untuk saya... sebab itu saya post di Instagram untuk tunjukkan betapa saya appreciate apa yang dia buat," ujarnya.




  



Pelakon drama Monalisa ini berkata sikap sempoi dan happy go lucky Azar merupakan antara ciri-ciri yang menarik perhatiannya untuk mengenali lebih dekat dengan aktres berusia 32 tahun itu.


"Saya suka berkawan dengan Azar sebab dia seorang yang kelakar dan kalau ada masalah memang dia tak tunjuk langsung, memang ceria orangnya.


"Lagi satu yang buat saya respek dengan Azar sebab sangat kuat bekerja dan jenis wanita berdikari.


"erempuan yang boleh berdikari sendiri itu memang hebat bagi saya sebab mereka jenis tidak mengharapkan lelaki untuk mendapatkan sesuatu benda atau perkara," katanya.




  



Hafreez sebelum ini pernah mengikat tali pertunangan dengan pelakon Zara Zya pada Oktober 2019 namun hubungan itu tidak bertahan lama selepas mereka putus tunang sebulan selepas itu.


Sementara Azar pula putus tunang dengan penerbit filem, Hafiz Roslan pada Februari tahun lalu selepas bertunang pada Disember 2019. -CARI


Sumber: mStar Online
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2021 02:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Yo yo je.. tak sampai seminggu keluar berita nak rahsiakan kekasih.
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2021 02:10 PM | Show all posts
ni macam ke sorok kekasih? lolllllll
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2021 03:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Gunakan pelakon pompuan yg takde gred tu untuk tutup sensualiti ke arah lelaki.. dengan acik2 kau boleh tipu, tapi tidak dipandangan mata ini
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2021 03:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok la dik..semoga berjodohan
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2021 04:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Cinlok ke ni?
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2021 05:03 PM | Show all posts
Eh, bukan ke baru je ade thread 31 kali naik tangga.
Sedih xde sape nk amik tau kesah cinta korang kan
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2021 07:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Har har har sangat gosip nexttttt
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2021 07:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Fizo mana..
Fizo.... Bukan dulu gossip ngan fizo ... Dah tukar pulak
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2021 07:46 PM | Show all posts
dah berapa thread dah pasal jejan muka sabut kelapa ni dengan si azar tu...
jadi kesimpulan yang mereka ingin sampai kan? tengah syok bercinta?

nak ke azar ni laki muka jambang penuh macam sabut kelapa sampai gigih kena mengopek untuk cari mulut untuk comolot?? lepastu pakej suka melukis sambil gigit2 berus sampai ke maghrib dan ambil gambar acah2 hensem... larat ke dia nak hadap semua tu...

atas katil nanti... time stroke lukisan berapa saat je lepastu sambung gigit berus balik..
lepastu sambung next stroke dan gigit berus balik... sampai la ke subuh... last2 kehausan jah...
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2021 07:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Cari mamat lain lah azar oiii. Ko buat surprise kat dia pun dia annoyed sbb kena turun bnyk kali. Jantan hape tu? Slalunya yg cpt annoyed bnda kecik camni.. Lain mcm sikit. Maybe kelempuk.. Maybe panas baran.. Maybe dia menyampah. Sng ckp, he's just not into you.

Lari jauh selagi sempat
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2021 08:02 PM | Show all posts
Kurex replied at 19-6-2021 03:07 PM
Gunakan pelakon pompuan yg takde gred tu untuk tutup sensualiti ke arah lelaki.. dengan acik2 kau bo ...

ooo patut la...
memang ada rupa2 aura kegayahan tu... patut la heols suka melukis... lukisan pulak cantik2 pelangi gittew ala2 elgibiti...

nauzubillah min zalik... moga azar tak ternampak lakinya menonggeng di sebelah tika malam jumaat...
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2021 08:07 PM From the mobile phone | Show all posts
ok next calon untk cinlok...
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2021 11:00 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 19-6-2021 08:02 PM
ooo patut la...
memang ada rupa2 aura kegayahan tu... patut la heols suka melukis... lukisan pula ...

Mana ada jantan straight nak tangkap gambar kecikkan mata, kerut2 dahi melainkan gayahrina..
WhatsApp_Image_2020-10-24_at_7.17.02_AM_1603501644.jpg
hafreezzzz.png
biodata-hafreez-adam-pelakon-drama-raisha-2-6.jpg
2018_HQ201803090211_1589368642.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2021 11:07 PM | Show all posts
Kurex replied at 19-6-2021 11:00 PM
Mana ada jantan straight nak tangkap gambar kecikkan mata, kerut2 dahi melainkan gayahrina..

ooooh thank you atas pencerahan kurex...omg betul sangat... gelinya iols tengah dia posing2 acah hensem ni...
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2021 11:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Badan ketak2 begini biase suke main jubur jer
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2021 11:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Ngan zara pun ko kata kelakar..yg ni pun kelakar..habis ko apa dik..kemurungan
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2021 11:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Samada si perempuan perasan atau nak promo drama jah.
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2021 11:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Nampak azar yg terhegeh. She deserves better laaa. Mamat ni masa dgn zarazya nampak bersungguh sikit. Yg ni nampak bertepuk sebelah tangan je
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2021 01:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Azar ni memang jenis beria kot. Moga ketemu jodoh yang baik2.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list