Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
12Next
Return to list New
3210
View
39
Reply

Amy Search Cucuk Vaksin Sambil Nyanyi Lagu Fantasia Bulan Madu

[Copy link]

Author: kp5x       Show all posts   Read mode

Author
Post time 19-6-2021 02:06 PM | Show all posts |Read mode
  



Pelakon Nabila Huda memuat naik di laman instagramnya satu hantaran  video detik bapanya yang juga penyanyi rock terkenal Amy Search menerima suntikan pertama vaksin di IDCC Ideal Convention Centre Shah Alam.



Kredit foto : Instagram Nabila Huda



Menariknya di dalam video berdurasi kira-kira 20 saat kiriman isteri Amy itu, Amy, 62 yang kelihatan tenang sempat lagi menyanyikan lagu hitnya, Fantasia Bulan Madu.


"Demi cintaku padamu, ke mana pun kau kan ku bawa, ke hujung dunia, ke bintang kejora"


Sayangnya proses suntikan hanya beberapa saat, hanya tiga rangkap lagu tersebut yang sempat dinyanyikan oleh penyanyi rock legend tersebut. Untung petugas kesihatan yang bertugas ketika itu dapat mendengar nyanyian 'live' daripada Amy. -CARI


  
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2021 02:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Nyanyi tu nak cover takut sebenarnya
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2021 02:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku tumpang serammmm..
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2021 02:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Seriusla ape sbnrnye yg takut sgt kene cucuk ni..ai bkn nak kompang..tp ai oenah cucuk 3 hari berturut2..xde hal pon
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2021 02:16 PM From the mobile phone | Show all posts
dulu masa pregnant manjang kena cucuk tiap bulan + cucuk insulin pun ye jugak, da sebati da lali tp after 4 taun nie n kena ambik vaksin jd takut pulak ngan jarum padahal idok lerr sakit pon
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2021 02:18 PM From the mobile phone | Show all posts
adeqbun replied at 19-6-2021 02:13 PM
Seriusla ape sbnrnye yg takut sgt kene cucuk ni..ai bkn nak kompang..tp ai oenah cucuk 3 hari bertur ...

Aku ni takut ular. Then kawan aku ambik ular belit kat leher dia sambil cakap "serius aku tak paham kenapa ko takut ular. Makhluk tuhan kot" so kesimpulannya tak payah pertikaikan phobia dan paranoid org lain. Masing masing dgn gen masing2
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2021 02:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg jenis takut jarum mesti ada rasa takut. Igt zaman sekolah, ada yg sampai menangis takut jarum. Iols nasib baik ok je bab ni.
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2021 02:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Ramainya penonton abil...
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2021 02:56 PM From the mobile phone | Show all posts
annadonna replied at 19-6-2021 02:18 PM
Aku ni takut ular. Then kawan aku ambik ular belit kat leher dia sambil cakap "serius aku tak paha ...

Ular apa tuhh???
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2021 03:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau aku jd doctor aku halau laki kau keluar.
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2021 03:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols dengan nada Hamdan Ramli

"Bila lagi giliran saya?"
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2021 03:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak gosip apa sebenarnya ni?
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2021 03:14 PM | Show all posts
dekat dinding belakang tu siap ada sign no camera....
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2021 03:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Untung nya sudah..iolls masih menunggu giliran
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2021 03:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Part apaknya nyanyi tu ok je.. asalkan tak buang masa frontliner.. gigih nak tunjuk fobia.. i pun takut tp ko daftar utk amek vaksin, mmg ko sedia maklum kena cucuk la kan.. podah aa rerama
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2021 03:27 PM From the mobile phone | Show all posts
annadonna replied at 19-6-2021 02:18 PM
Aku ni takut ular. Then kawan aku ambik ular belit kat leher dia sambil cakap "serius aku tak paha ...

betul...aku x tau...camner aku boleh phobia/geli/takut ngn menate berbulu...cam hanjeng,tikus,kucing(caya tak).
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2021 03:31 PM | Show all posts
anjengnya laki sheols .. perlu ke buat bising mcm pasar malam
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2021 03:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Misi tu pi tunjuk jarum dah siap cucuk kat abil

Klu i, sblum cucuk, tgh cucuk ok je
Misi tunjuk je jarum. Dah siap cucuk. Terus pitam.
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2021 04:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku bab2 cucuk tak takut.. Tapi nak jumpa doktor gigi mmg takut..
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2021 05:26 PM | Show all posts
Sayangnya proses suntikan hanya beberapa saat, hanya tiga rangkap lagu tersebut yang sempat dinyanyikan oleh penyanyi rock legend tersebut.


TIGA RANGKAP?  bukan 3 baris je ke dia nyanyi? setahu gua satu rangkap ada 4 baris.  
Gua yg fail BM ke penulis ni yang salah tulis?
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list