Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
7477
View
115
Reply

Handphone Apa Yang Korang Idamkan Dan Mengapa?

[Copy link]

Author: Xim    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 19-7-2021 06:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak fon yang memang rare macam Galaxy Fold, Flip and LG Wing. Tapi iols hanya marhaen busuk tak berpitih so hanya mampu tengok di yutube sajork
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2021 06:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Rmz83 replied at 19-7-2021 04:13 PM
Now u guna Ip ke android? Some android mcm vivo,Samsung A series,oppo camera dorang dh ada filter  ...

Android je sekarang, i guna huawei tapi dia buatkan muka i nampak kusam takde nur gitu huaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2021 06:57 PM From the mobile phone | Show all posts
riena3321 replied at 19-7-2021 05:02 PM
Dah 2thn guna Huawei Mate 10. aku suka camera dia. cantik.

Kamera depan pun cantik ke? Mungkin tona kulit i je yg tak berapa cantik dalam huawei huuuuu, kalau pakai iphone auto glowing gitu... I guna mate 20 pro
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2021 07:03 PM From the mobile phone | Show all posts
I baru beli Samsung S21 G utk second phone
Tak pandai sgt pun psl phone tapi i memang prefer Samsung
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2021 07:24 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 19-7-2021 06:20 PM
Iphone apa printer yg comel

11pm je dear dan aws6
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2021 07:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Ulefone armor 11T.
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2021 07:35 PM From the mobile phone | Show all posts
printercomel replied at 19-7-2021 07:24 PM
11pm je dear dan aws6

Aws6 tu apa.. Font iPhone boleh tukar2 tak? Ni penting bagi iols.. Sbb iols suka tukar2 font cantik2
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2021 07:53 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 19-7-2021 07:35 PM
Aws6 tu apa.. Font iPhone boleh tukar2 tak? Ni penting bagi iols.. Sbb iols suka tukar2 font canti ...


Apple watch series 6 dear. Tengah seronok pakai. Hopefully tak boring la.  Font boleh tukar. Ada setting rasanya. Printer tak godek sangat pasal font haha.
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2021 08:01 PM From the mobile phone | Show all posts
printercomel replied at 19-7-2021 07:53 PM
Apple watch series 6 dear. Tengah seronok pakai. Hopefully tak boring la.  Font boleh tukar. Ada ...

Hihihi.. Iols suka tukar2 font tu tanya.. Mcm benda wajib utk phone bg iols.
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2021 08:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Huawei mate 40 pro.
Ram 8GB. memory 256GB..
Takde google play pun takpe. Bukan nak pakai banyak sangat apps atau main games.
Suka camera dia.. cantik tangkap gambar pemandangan.
Tapi tak beli dolu. Tunggu bila dah boleh jalan2.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2021 08:54 PM From the mobile phone | Show all posts
kakigojes replied at 19-7-2021 05:15 PM
Selain iPhone, I pernah guna blackberry je, sebab time tu hype dia lain macam. Tapi lepas 28 hari  ...

Yes android tk leh buat tknk save gambar org hntr dkt ws dkt phone klau join group2 yg rmai org suka hntr video lawak2 mmg lg cpt la hang phone tu mcm phone parents i pkai setahun je dh start nk hang sbb byk gmbar/video dri group ws wlaupn storage dorang bnyk jgk..Iphone sblm ni i guna ip 8 dri beli time mula2 kluar smpai kluar 12 still elok lgi wlaupn byk Apps i download

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2021 09:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Google Pixel 6 pro.
Xpasti bila keluar. Harga kayangan kot.
Skang ni mampu pakai Pixel 2xl
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2021 09:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Pengguna samsung note..tp baru teringin nak guna iphine..duk fikir nak beli ke tak..sebab bimbang lain cara guna..i takut tk reti guna i phone....huhu...

Minat jgk samsung yg flip tu...tp tgk2 pegang2 je....
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2021 10:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Tgk yg review kat web samsung tu kata z flip ni soso ja. Overpriced..ka dia tu x reti guna fon.. rasa z flip lebih mcm feminin. Wishlist gak ni.
Aku dah biasa dgn interface samsung android so x rasa nak tukar ke epal

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2021 10:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by per706 at 19-7-2021 10:30 PM

Suka Samsung Note.gigih beli Note 1 msa baru kuar..sbb mmg suka guna stylus,aku jenis suka      
conteng2 n melukis..pkai la note tu sampai rosak..igt nk beli Samsung lagi,at that time vivo berapa tah yg siti jadi duta tu baru kuar,dok compare Samsung n vivo ct msa kat kdai phone tu.aku tgok vivo harga not bad,camera ram semua jaoh lebih baik dari Samsung apetah..aku pon da ade ank time tu so x rsa nk spent byk dekat phone..syg duit..eventho still ade syg sket dekat line S Note..jika blom kawen mmg da grab..now guna v21 je la..ok la tu..tpi sya bukn kips sush mati mf..uhukkk uhukkk

Husband guna 12 pro max..dia ckp org yg da guna iphone  mmg x rsa nk tukr phone brand lain da.aku hurmmm kan je la.ritu saja try guna iphone 8 dia.tpi mmg x bley msok laaa.awak kaki android.hahaha.tpi kdg guna phone 12 dia nk amek gmbar kristal yg aku jual..sbb gambar mmg cun..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2021 10:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku kuno punya org...suka pakai phone yg ada keyboard haha

Sebelum ni pakai motorola droid 4. Pakai 2 tahun apps dh makin berat, tukar Blackberry Keyone...dh pakai 2 tahun nmpk ok lg...lps ni kalau nk tukar, mungkin pakai blackberry key2 atau unihertz titan...

Bbnu kalau nmpk phone aku, mmg jakun la diaorg

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2021 10:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Blackberry Mercury
iols oldskool minat tekan2 keypad
A3362D0E-8BB6-4135-90FA-E4313184A4CB.png

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2021 10:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Nk gak pakai ipon latest
Tapi x mampu
I ada ipad mini 1st version. Elok lg. Tp mcm xdpt update dah. Iye ke apple product yg lama2 dah x support update baru?
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2021 11:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Dlu kenan sgttt ngn galaxy flip tu.. skali tgk review kt utube.. ad eline garisan siap calar dibuatnya..
X berminat dah nak beli hahahahaah
Skang cuma kenan klau fon tu camera dia cantik la.. wide lens.. kiranya senang utk photography

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2021 11:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Vertu. Nak show off. Haha.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list