Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
5840
View
105
Reply

Terlalu Letih, Alasan Frontliner Suntik 'Vaksin Kosong'

[Copy link]

Author: CARI-MRO    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 22-7-2021 09:52 PM From the mobile phone | Show all posts
mejaputih replied at 22-7-2021 09:26 PM
Tp tgk pd kes berlaku kat mitec ngan bangi avenue..dua2 ni adalah sinovac.

Kalau curi sinovac, boleh jual dkt swasta
Screenshot_20210722-215155_Opera.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 09:56 PM From the mobile phone | Show all posts
noor2 replied at 21-7-2021 05:46 PM
Gaji nak...kerja mcm melepas betuk ditangga ...

Kau dah pastikan samada vaksin yg masuk dlm tubuh kau iteww benar benar vaksin yg disebut atau air suam ahmad barber?

or lebih terhina setakat angin sepoi?

kahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 10:36 PM From the mobile phone | Show all posts
nikaido replied at 22-7-2021 09:52 PM
Kalau curi sinovac, boleh jual dkt swasta

Swasta yg desperate nk operate mesti sanggup byr kan.
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 07:07 AM From the mobile phone | Show all posts
stingerhush replied at 22-7-2021 09:56 PM
Kau dah pastikan samada vaksin yg masuk dlm tubuh kau iteww benar benar vaksin yg disebut atau air ...

X tau la pula....yg pasti mmg ada tanda2..nk kata lepas suntik badan jadi lemah x juga...tiap 6.30 pagi aku jogging badan ok je langkah larian pun ok..x de rasa penat waktu tu...
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 07:14 AM | Show all posts
noor2 replied at 23-7-2021 07:07 AM
X tau la pula....yg pasti mmg ada tanda2..nk kata lepas suntik badan jadi lemah x juga...tiap 6.30 ...

sis x rakam bideo ke masa cucok tu? Nxt year blh trobek fb
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 07:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Scintilla replied at 23-7-2021 07:14 AM
sis x rakam bideo ke masa cucok tu? Nxt year blh trobek fb

X pun...tapi for second dos ni akak nk tengok picagari tu sebelum dan selepas..
Siap ko....kena tunjuk kat akak
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list