Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
14129
View
93
Reply

Arieff Yong Buat Laporan Polis Selepas Dituduh Merogol Seorang Gadis

[Copy link]

Author: JahGosipMosip       Show all posts   Read mode

Author
Post time 25-7-2021 01:14 AM | Show all posts |Read mode
Arieff Yong Buat Laporan Polis Selepas Dituduh Merogol Seorang Gadis - Arieff turut menuntut individu yang terlibat untuk membuat permohonan maaf
by Khai Azfar
July 21, 2021            



Trending di laman Twitter pada petang Selasa, pendedahan mengenai seorang pengamal media sosial yang dikenali sebagai Arieff Yong ternyata mengejutkan ramai pengguna laman itu.

Dituduh Merogol

Segalanya bermula dengan ciapan seorang netizen yang mendedahkan kononnya Arieff atau nama sebenarnya Arieff Effenddy Yong, 26 didakwa telah mempermainkan perasaaan beberapa orang gadis sebelum ini. Lebih mengejutkan terdapat dakwaan yang turut mengatakan bahawa seorang gadis telah menjadi mangsa rogolnya.

Buat Laporan Polis

Susulan itu, Arieff yang juga merupakan seorang pramugara tampil memberi penjelasan lanjut mengenai dakwaan tersebut. Jelasnya, satu laporan polis telah dibuat atas tuduhan tersebut yang telah mencemarkan reputasi serta nama baiknya secara terbuka.

Dalam pada itu, Arieff turut menuntut individu yang terlibat untuk membuat permohonan maaf dan sekiranya gagal berbuat demikian, dia akan meneruskan tindakan undang-undang terhadap mereka.

Menjengah ke ciapan di laman Twitter, pelbagai reaksi telah diberikan oleh netizen mengenai pendedahan tersebut. , Rata-rata menggesa agar mereka yang terlibat dapat mendedahkan perkara yang sebenar kerana isu tersebut telah melibatkan ramai pihak dan turut khuatir ia hanya fitnah semata-mata.

Sumber: Murai
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-7-2021 01:15 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-7-2021 01:15 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2021 01:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni bukan retisss. Patut kat bid sebelah. Socmed influencer
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-7-2021 01:16 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-7-2021 01:16 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-7-2021 01:17 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2021 01:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Amboiii cik jahh.. kemain rempit bukak benang.. kejar tacang eh

Ni mcm wartawan hiburan aje cik jahh.. byk info ni
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2021 01:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Who r yussss?

Tapi bila baca rasa deja vu kisah dai(yah) syed


Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2021 01:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Gadis2 butthurt. Sori not sori. Dh slalu sgt jd. Kalo jantan tu gentle,dia xajk u hook up. Periodt. Kalo dia ajk,mmg nk pussy semata2. So don't go crying u kena rape.
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2021 01:57 AM From the mobile phone | Show all posts
muda lagi mamat ni. ingatkan dalam 30-an dah
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2021 02:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku suka die ni dlu.. Ore Kelate... Smpai la aku found out die ade tatoo..  Like ewwww... Ke tatoo fake? Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2021 03:07 AM | Show all posts
Edited by sfrnna at 25-7-2021 03:13 AM

Pussy hunter ni.. cari perempuan yang vulnerable,weak, bg false hope. So nampak la macam sex suka sama suka. Dalam hal ni lelaki la yang untung. Nak buktikan rogol nampak macam sendiri serah diri. Meols x nak la victim blaming. Jantan macam ni ramai kot kat luar sana macam x takut balasan tuhan. Perempuan la kena hati2, bercinta zaman skrg x macam dulu, influence luar x banyak, nak carik jodoh pun mana ada kat sosial media. Tu la boleh bercinta lepas nikah. Zaman skrg susah kot nak bercinta lepas nikah. Nak kena kenal org tu betul2 segala. Tp ko pulak senang2 lepas beberapa hari kenal dah bg macam2.
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2021 03:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Ohhhhh....dia ni ke? Ada jugak tengok video/tiktok dia.
Ni dai syed versi bukan penunggang agama la ni
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2021 03:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Ferr_Remy replied at 25-7-2021 02:32 AM
Aku suka die ni dlu.. Ore Kelate... Smpai la aku found out die ade tatoo..  Like ewwww... Ke tatoo f ...

Kat gambar atas tu MACAM ada penampakan tatto. Dada sebelah kanan. Gituhhhh iolss telek.
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2021 03:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Ferr_Remy replied at 25-7-2021 02:32 AM
Aku suka die ni dlu.. Ore Kelate... Smpai la aku found out die ade tatoo..  Like ewwww... Ke tatoo f ...

Apesal ewww kat tatoo heols? In general
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2021 03:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau mutual with consent ko nak something casual pun rama yg tadah. Tapi si arep ni gunakan popularity dia utk dptkan pussy. Persistent simping, sweet talker, tgk cara mengayat bagai. Mmg penipu.
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2021 03:29 AM From the mobile phone | Show all posts
weh la ha....aku ske tgk tiktok dia
sbb ske dgr accent dia
n lawak la...
klau betul x sangka ye
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2021 03:32 AM From the mobile phone | Show all posts
muak dgr suka sama suka (tanpa pengaruh dadah) turn rape.

girls tolong la jual mahal sikit. kalo ye nak tadah, tunggu selepas date ke 15.

Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2021 03:34 AM | Show all posts
who are yusss... tengok vid dia dekat ig memang nampak macam jejan miang...

kenapa la perlu perdaya gadis2 tak bersalah ittew sedangkan @Kurex dan @Themilo sedia menanti dan rela...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list