Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
14910
View
120
Reply

Muat Naik Gambar Iblis Dengan Lidah Terjelir, Caprice Tujukan Mesej Ini Pada Siapa tu?

[Copy link]

Author: JahGosipMosip       Show all posts   Read mode

Author
Post time 26-7-2021 06:17 PM | Show all posts |Read mode
Muat Naik Gambar Iblis Dengan Lidah Terjelir, Caprice Tujukan Mesej Ini Pada Siapa tu?

by Zaidin Albert / July 26, 2021



Dalam beberapa hari ini, Caprice mengambil langkah untuk tidak mengulas apa-apa mengenai skandal tentang Misi Bantuan di Gaza.

Namun terbaru menerusi muatnaik terbaru di Instagram, Caprice memuatnaik gambar wajah iblis dengan lidah terjelir yang cukup menakutkan.

Dalam gambar itu, Caprice menulis kapsyen yang seolah-olah ditujukan kepada seseorang.

Bersedia untuk kebenaran Malaysia. Persiapkan diri anda. Ia akan datang. Iblis berbohong, berpura-pura, dan akan menjual gula-gula kepada anda. Tetapi Allah adalah perancang terbaik. Masanya sudah hampir.- tulisnya.

Apakah yang cuba disampaikan Caprice dalam posting ini?

Seperti mana yang kita tahu,  sebelum ini Caprice telah mencetuskan kontroversi dimana dia mahu membongkarkan sebuah kisah benar yang telah terjadi semasa dalam misi kemanusiaan di Gaza yang membabitkan pendakwah bebas terkenal iaitu Ustaz Ebit Lew.

Apakah kesudahannya? Sama-sama kita nantikan.

Sementara itu, menerus IG Story-nya, Caprice menceritakan dia didatangi oleh seorang lelaki misteri ke bilik hotelnya. Caprice atau nama sebenrnya Ariz Ramli merasa hairan kerana kehadiran lelaki tersebut.

Caprice tak sangka ada orang tiba-tiba kenalkan diri dia malam tadi. Datang Hotel Caprice. Dia bukan orang Malaysia, macam mana dia tahu Caprice? Misi Caprice? Masalah Caprice ? Entah lah, tapi A to Z dia tahu- tulisnya.

Sementara itu, semalam, kali pertama Caprice menyambut ulang tahun kelahiran yang ke-33 jauh dari keluarga dan rakannya.

Sumber: Murai
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-7-2021 06:18 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 06:37 PM From the mobile phone | Show all posts
'buek meka yg mengenali diri saya???(cam pemintaan lagu kek radio dedulu).
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 06:38 PM | Show all posts
Lama mana nak kena tunggu nih?
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 06:39 PM From the mobile phone | Show all posts
yang dinanti2kan...jeng jeng jeng....jgn hampakan kami cap
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 06:50 PM | Show all posts
semua orang dah tahu dah hint2 dia tu.
tak perlu nak sorok apa lagi dah... isu tengah hangat sekarang isu dewa sayu je kan mana ada isu lain

takkan la topi nasi nak cerita isu freemason illuminati hollywood pulak masani...
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 06:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Seram duk fikir
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 06:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Kat pentaksub
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 06:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Spill terus la..x yah hint2
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 07:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Ketara sguh nk cite psl pujaan semalaya. Dashyat sgt tgk rmi pntaksub now
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 07:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Rimas aku ngan orang yg ala2 nk bagitau benda penting , benda sensasi bagai... tapi at the same time ~ main acah2.

Soh tunggu laa apa laa.

Saja bukak ruang utk org speculate. Pastu netizen2 pun amek side tanpa tau bijik butir.

UEL pun aku x berkenan agak lama dah. Saya saya saya. Pastu nak bervedio2 ngan bidadari dia. That's his wish. Tapi kalo kerap sgt ~ kan dah jadi "staged".

And since kes live dia bebaru nie yg x melambangkan imej "Allah sayang" ~ aku dah unfollow. Kemain ko sebut2 nama nadir smbil buat tuduhan agak nyata pasal 20 juta.

Caprice aku ada gak soft spot. Sebab nmpak dia berusaha utk youth. Tapiiiii... very the kebudak2an.  Obvious giler. Immature. Rapatkan saf2040? Lambatttt lagi kalo cepat emo / terlalu menggelabah.
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 07:34 PM | Show all posts
dah nak mendidih khennnn



Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 07:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah lama tunggu...

Rendang dah abis..

Tgl biskut tiger je ni..
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 07:59 PM | Show all posts
Iblis ke bilis tu dia nk royak tuk mkn wat lauk nasi
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 08:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Iblis bertopeng manusia ke camne. Dulu dulu I fikir hati i ni berkeladak sgt sbb i x pnah mampu suka kat Debit ni.. Rupanya hmmm
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 08:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Keprisss ni bikin suspen jeep nyampahhh plakkkk. Nk bgtau tu, bgtau je laaa
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 08:26 PM From the mobile phone | Show all posts
berapa banyak hint dah ni
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 08:33 PM | Show all posts
xberminat dengan perang org agama
isu sampingan je ni
bigger news coming soon
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 08:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa semua terbongkar serentak ni
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Nk kutip tacang je ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list