Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
19654
View
152
Reply

"Neelofa Rajin OOTD Tutup Perut, Baby Bump Dah Nampak Eh?"

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 29-7-2021 02:26 PM | Show all posts |Read mode
Sejak kebelakangan ini, apa sahaja dibuat Neelofa pasti menimbulkan spekulasi bahawa dia sedang hamil.


Terbaru, perkongsiannya di Instagram memperagakan sebuah tas tangan mewah membuat peminat sekali lagi tidak keruan.




Kredit foto: IG




Tutup bahagian perut dengan beg berkenaan, berbadan duakah isteri kepada Pencetus Ummah (PU) Riz itu?


Hanya kerana menutup bahagian perut, habis disangkanya sedang hamil.






Kredit foto: IG




Bagai ahli nujum ya warganet semua?


Bagaimanapun, tuan punya badan tidak memberi sebarang respons terhadap spekluasi ini.




  



Apapun, kita doakan sajalah yang baik-baik buat pasangan sensasi ini ya. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2021 02:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku pun syak benda yg sama jgk. Aku rasa dia pregnant tapi dia nk low profile abt her pregnancy. Aku agak je.
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2021 02:39 PM From the mobile phone | Show all posts
alhamdulillah kalau betul
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2021 02:44 PM | Show all posts
Eh, sibuk sgt pun netizen and wartawan
Die dah kawin
Lantak die la nk pregnant pun.
Dah la orang tgh x suke die, korang lagi mcm meracun org lagi x suke.
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2021 02:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Udah berlaki, normal la kalau pregnant. Nanti dia udah bersedia, dia bagitau lah kalau ya pun betul. Tu pun nak gelabah, relax2 udoh le
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2021 02:49 PM | Show all posts
Nitizen Nitizen nowdays... x jadi kesalahan dia pon kalau pregnant.. adoyaiiii
udah-udahlah up thread mcm ni.. x make sense..
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2021 02:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Patutla senyap je. Bagusla tu.
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2021 02:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Nana_Man replied at 29-7-2021 02:32 PM
Aku pun syak benda yg sama jgk. Aku rasa dia pregnant tapi dia nk low profile abt her pregnancy. Aku ...

mmg patut la low profile kalau stkt bru 2-3bulan pregnant..lol! ada ke retis yg show off sebulan mgandung? si izara dan juliana evans 6bulan prgnant bru umum. lol.
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2021 02:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Tau takut org nyumpah ank dia lettew..baru reti nk duk diam2
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2021 02:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Jah pasni harap jaga ank kt umah.

Piyu kotakan kata2 mu yg ore tino dok umah .ore jntan keja cari pitih. Nusio cm piyu harap pegang pd kata2 sndiri


Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2021 02:54 PM | Show all posts
klu dh bgesel 24 jam cpt la menjadi baby tu
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2021 02:56 PM | Show all posts
biaser la dah kawen.. boncet la asek kena pam...
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2021 02:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Laki dia muda kot. Hormon tgh full blast.. oknlah tu mengandung.. tahniah kome
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2021 02:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Rajin betul nurtizen menilik perut hajjah..

org dh berlaki normallh tu bunting..
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2021 02:59 PM From the mobile phone | Show all posts
bgusla bnde msh bru kena smpan dulu..tp mek ni thu ke nk smpan bnde2 ni lme2 {:smile{:smile
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2021 03:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah jah klu betul. Moga pas jadi mummy aman aman dan terus jadi matang ya

Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2021 03:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah kawen
Dah berlaki
Moncit kena buatan ler
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2021 03:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Overnye netizen.. lantak ler klo dia nak share atau tak
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2021 03:15 PM | Show all posts
dia mmg duduk rumah je ...

raya aji hari tu pun mak mertua hantar lemang rendang belaka..
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2021 03:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah, jika babies membuatkan dia terus bersara n low profile . Alhamdulillah sgt2 .. mesti comei baby pakistan mixed malay, mix arab mix siam..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list