Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
81235
View
645
Reply

[UPDATE #447] FINGER MERECIK! KEMALUAN SAYA, video 'xxx tembam' syuk sahar disebar oleh bekas kekasih gelap

[Copy link]

Author: Raline       Show all posts   Read mode

Author
Post time 1-8-2021 08:26 PM | Show all posts |Read mode
Edited by Raline at 2-8-2021 06:32 PM

Kekasih gelap tagih hutang, video mirip pelawak tak berbaju atas katil hotel tular



Nampaknya, kontroversi seorang pelawak terkenal, isterinya serta wanita yang dipercayai kekasih gelapnya, kembali menjadi sorotan netizen susulan tindakan kekasih gelapnya memuat naik beberapa video pelawak tersebut diatas katil tidak berbaju.

Amaran buat seseorang
Dalam kapsyen yang disertakan oleh Farah menerusi Instagram peribadinya f.zzatys sebelum ini, dia ada memberi amaran mengenai seseorang untuk memuat naik satu video susulan tindakan individu tersebut tidak membayar duitnya.


Saja tayang video
Tak lama selepas itu, dua video menunjukan sosok tubuh seorang lelaki telah dimuat naik olehnya dengan menunjukan satu perbualan mesej bersama seseorang.

Dalam kapsyen yang disertakan, Farah memberitahu individu tersebut meminjam wang daripadanya dan ini balasan atas segala pengkhianatan, fitnah dan hutang. Dia juga menegaskan tidak akan menghalalkan serta memaafkan semuanya.

Tambahnya lagi, dia meminta agar lelaki tersebut berhenti untuk mempermalukannya kepada seorang lagi wanita semata-mata hanya ingin menutupi kesalahannya.


VIDEO: https://ohmymedia.cc/kekasih-gel ... -katil-hotel-tular/

Sumber:https://ohmymedia.cc

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-8-2021 08:26 PM | Show all posts
dasyat zaman skng ni.. xtakut dosa... tembam gak badan syuk ni... selera mak mak ni
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2021 08:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg lelaki tu tak sedar lahai hauk. Yg perempuan xmalu indirectly admit tidur dgn lelaki tak halal sekarang memang musim flaunt dosa ye
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-8-2021 08:29 PM | Show all posts
Dah lama bersabar katanya
Dalam pada itu, dia juga telah menyertakan sekali semua bukti panggilan tidak berjawab oleh lelaki terebut setelah lama bersabar dengan kerenahnya.



Siapa yang berhutang pulak ni?
Menurut Farah, sudah lama dia bersabar dan sempat memberi amaran agar individu berkenaan membayar hutang-hutangnya sebelum lebih banyak video atau gambar tersebar di media sosial.



Buka aib sendiri
Menjengah ke Instagram isteri kepada selebriti yang pernah dikaitkan oleh Farah, wanita itu bersyukur kerana akhirnya Farah sendiri yang membuka aib diri dan mempercayai vide tersebut video lama.

Dia juga memaklumkan video itu antara punca mengapa suaminya masih bertahan dan menemui wanita itu kerana sering diugut dengan perkara tersebut.



Dia juga sempat bertanya semula kepada Farah Saleh duit apa yang dimaksudkan olehnya dan mempersoalkan kembali sama ada duit itu adalah bayaran untuk ansuran kereta ataupun sewa rumah.



Dah turunkan video
Tak lama selepas itu, Farah Saleh telah memuat naik satu lagi IG story dengan memaklumkan video tersebut sudah dibuang dari feed IG kerana dinasihati oleh orang ramai.

Namun dia tetap berkeras ingin mengambil tindakan selepas ini.



Setakat ini, belum ada sebarang penjelasan daripada mana-mana pihak berkenaan isu berkenaan.

Terdahulu, kontroversi antara wanita tersebut dengan seorang pelawak terkenal telah menjadi soroton ramai orang kerana didakwa berlaku curang berulang-ulang kali sehingga ramai yang muak dengan kisah rumah tangga selebriti tersbeut.

Sumber: Instagram f.zzatys, rossa.sera

Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2021 08:32 PM From the mobile phone | Show all posts
entah.. yg pmpuan nmpk cm tak berape betul je.. yg laki tu mmg sedia mklumlh tak sedar diri.. entahhlahhhh labuuuuuuuu oiii
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2021 08:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Raline replied at 1-8-2021 08:26 PM
dasyat zaman skng ni.. xtakut dosa... tembam gak badan syuk ni... selera mak mak ni

pattern2 body mcm ni, confirm ciknek ke dalam yihhhhh
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-8-2021 08:34 PM | Show all posts
'Itu bukan video baharu...' - Shuk


TANGKAP layar video tular menunjukkan lelaki tidak berbaju mirip Shuk Sahar. FOTO Tular, Arkib NSTP

Kuala Lumpur: Pelawak dan pengacara sensasi, Shuk Sahar , 36, menafikan video 'separuh bogel' di dalam sebuah bilik hotel yang didedahkan seorang wanita dipercayai  'kekasih gelapnya'  bukan video baharu seperti yang tersebar ketika ini.

Shuk berkata, dia menganggap tindakan berani dibuat wanita terbabit sebagai satu promosi buat dirinya yang sekarang ini sudah kehilangan mata pencarian.

"Apa yang lepas biarkan berlalu. Jangan jadikan masa silam orang sebagai satu ugutan. Balai Polis lah cerita.

"Takkanlah video baharu, kami tengah keluar berdua ni (bersama isteri). Lagipun, badan sekarang tengah gemuk kan.

"Nak buat macam mana... Tengah-tengah tiada kerja, tiada duit, orang pula buka aib," katanya menerusi beberapa hantaran di Instagram Story ketika menjawab persoalan yang ditanya sendiri oleh isterinya, Rossalennah Natassyiah Asshaferah atau Sera mengenai video tular berkenaan.

Sementara itu, Sera juga tidak menyangka apabila perkara yang selama ini menjadi rahsia antara mereka, akhirnya sudah dibuka sendiri oleh wanita terbabit.

Sera turut memaklumkan video itu antara punca mengapa suaminya masih bertahan dan terus menemui wanita berkenaan kerana sering diugut dengan perkara sedemikian.

"Alhamdulillah, akhirnya sekarang semua orang dah tahu dan kenapa Shuk bertahan? Video lama yang disimpan, masa main sama-sama semua.

"Sebab itu saya bertahan jaga nama baik kamu, akhirnya kamu juga yang buka aib," katanya lagi.

Tambah Sera, dia juga mempersoalkan duit yang diminta oleh wanita itu sehingga dengan berani sanggup membuka segala kisah silam hubungan dirinya dengan Shuk sebelum ini.

"Duit apa tu? Duit sewa kereta Honda ke? Bayar minyak ke? Bayar duit hotel kamu ke? Kata semalam terima kasih cinta 'untuk segalanya'," katanya.

Januari lalu, tular di media sosial mengenai pergolakan semula rumah tangga Shuk apabila Sera membuat pendedahan terbuka di Instagram.

Menerusi beberapa perkongsian hantaran yang dimuat naik di media sosialnya ketika itu, Sera mendedahkan Shuk masih curang bersama wanita yang sama pernah dikaitkan dengannya sebelum ini.

Bagaimanapun pada 8 Februari lalu, Shuk berjaya memujuk isterinya selepas meminta maaf dan membuat kejutan membawa rombongan meminang semula Sera ke kediaman mereka.

Sumber:https://www.hmetro.com.my

Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2021 08:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Dulu kesian juga dgn wife shuk ni. Now maleh aque. Kosser. Mereput la korang bertiga di mana mana.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-8-2021 08:39 PM | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 1-8-2021 08:34 PM
pattern2 body mcm ni, confirm ciknek ke dalam yihhhhh


Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2021 08:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak lalu mak ...werksss
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2021 08:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Pasni tb3 pulak pecat..
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2021 08:41 PM From the mobile phone | Show all posts
cam sinetron pulak....
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2021 08:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Xde gosip pun.. Yg bini pun tau.. Masih rela asal berlaki..
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2021 08:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Oh dunia
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2021 08:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Ala zaman sekarang ni level ustaz kaya pemurah tersohor kantoi tumbuk lesung bukan dengan bini pun.. boleh buat cool mcm takde salah..

Apa sangat level pak lawak tembam tak hensem dan tak kaya gini. Buat bodo je la.
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2021 08:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Rajin pulak wife dia layan benda ni semua... Tak penat ke ulang2 benda yg sama bertahun2.
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2021 08:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Syuk dah terjerat habis ni... tapi takpe sebab wife dia terima je.
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2021 08:52 PM | Show all posts
Pengajaran untuk perempuan. Yang ko bagi segalanya kenapa?? Body bagi, duit pun bagi...
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2021 08:53 PM | Show all posts
wow.. selera pulak dgn badan dugong cmtu
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2021 08:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah agak dah ada video bagai, sbb tu shuk mcm tak boleh lari.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list