Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
14726
View
114
Reply

"Apa Rasa Isap K*te Muhyidin Eh Betina S*ndal?"

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 3-8-2021 01:41 PM | Show all posts |Read mode
Foto: IG




Linda Rafar jadi bahan kecaman gara-gara meluahkan rasa kasihannya terhadap  Perdana Menteri Malaysia, Tan Sri Mahiaddin Yassin, yang menghidap kanser.


Isteri kepada Syed Aiman ini sedih melihat keadaan Perdana Menteri Malaysia itu yang teruk dihentam walaupun dalam keadaan sakit.




  



Linda teringat arwah anaknya yang meninggal tujuh tahun lepas, juga sebab kanser.


Bukan itu sahaja, Linda juga difitnah pengikut setia Mahiaddin dan menerima komen lucah serta melampau.







Foto: VIA Murai



Di Instagram, Linda ada berkongsi mengenainya.


  



  





Tambah Linda dia tak teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang terhadap mereka yang memfitnahnya.


"Undang-undang negara tetap ada..jangan ingat dengan cara Sebar fitnah terang-terang di Twitter,Facebook,Instagram anda semua terlepas ya! Walaupun guna akaun palsu mahupun sunting gambar dan sebarkan, jangan fikir awak semua terlepas hukum dunia! Cuma tunggu dan lihat..Allah Maha melihat..takbir Allahuakbar!!Allahuakbar!! Allahuakbar!!"


Di ruangan komen rakan artis pun terkejut dan menyokong tindakan Linda untuk mengambil tindakan yang sewajarnya.


Aduhai, drama sungguh. Tak gitu? -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 01:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Buruknya bahasa deme.. apa la prasaan mak pak deme kalau dpt tau anak2 tulis mcm tuh?
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 01:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Tajuk benang2 cari reputs makin hari makin seram
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 01:46 PM From the mobile phone | Show all posts
fitnah dgn maki sarcasm pon xreti beza.. dm kot bkn public statement
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 01:49 PM From the mobile phone | Show all posts
yihhhhhhhh low class nya ayatttt deyols
sheols cite pasal kanser je pun
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 01:52 PM | Show all posts
Weh, cube bawak bertenang.
Yang menulis tu sokong sape lak?
Kalau orang tanya soalan sama kat kau ape rase buat2 mende cmtu kt orang yang ko sokong ko rase ape?
Aku siyes x suke linda rafar.
But sukati die la nk sokong PM.
Ade mudarat kt ko ke?
Melampau sgt aih.
Lain la kalau die antivax ke, tp still tu bukan cara betul nk tegur.
U showed your stupidity for what?
Lg menjatuhkan orang yang ko sokong
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 01:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku tgk gambar dia masa muda dgn trett wild gila.. Apsal dema tk kawin berdua
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 02:16 PM | Show all posts
Tinot7 replied at 3-8-2021 01:43 PM
Buruknya bahasa deme.. apa la prasaan mak pak deme kalau dpt tau anak2 tulis mcm tuh?

Ni msti budak2 teenager murahan yg angsty pstu ingt oppa dorg akan suka kat dorg blik, dlu kat FB first iol pun ada cmni, sjenis minat Kpop smpai tksub pstu suka babi kn org lain esp yg x minat Kpop. Mintak simpang jauh org cmni.
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 02:17 PM | Show all posts
Normabaru replied at 3-8-2021 01:46 PM
fitnah dgn maki sarcasm pon xreti beza.. dm kot bkn public statement

Pstu pkai plak nma celebrity dri SK, sah budak2 lgi.
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 02:28 PM | Show all posts
gideoncross replied at 3-8-2021 06:17 AM
Pstu pkai plak nma celebrity dri SK, sah budak2 lgi.

Budak pon, mak pak x ajar ke? semua tu basic x kan x diajar. iols percaya deyol ni hp kat tgn je ni..sbb tu sng je maki hamun coz  tu semua mainan dorang, nak2 musim pkp+berkurung nihh
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 02:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Masyallah bahasa..moga linda dipermudahkan urusan
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 02:36 PM From the mobile phone | Show all posts
makadek replied at 3-8-2021 01:55 PM
Aku tgk gambar dia masa muda dgn trett wild gila.. Apsal dema tk kawin berdua

Ada lagi kan gambar sheols dkt internet. Search je nama dia dgn abang yusry n norman itu, terus ada. Zoom bass
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 02:38 PM From the mobile phone | Show all posts
iols benci netizen zmn skrg, zmn dulu xde mcm ni, skrg ramai yg bodoh dah pandai gune internet, ade telipon kat tgn dan ade jari..
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 02:40 PM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 3-8-2021 02:17 PM
Pstu pkai plak nma celebrity dri SK, sah budak2 lgi.

Ntah2 sendiri maki nk bg naik nama.. Hehe
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 02:42 PM From the mobile phone | Show all posts
mendeluk replied at 3-8-2021 02:36 PM
Ada lagi kan gambar sheols dkt internet. Search je nama dia dgn abang yusry n norman itu, terus ad ...

Pttla td goggle je auto kua tu dulu
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 03:25 PM | Show all posts
Betul ke dia isap Muhidin punya kontol?aku x bc lg.mlm kang br nak baca
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 03:27 PM | Show all posts
jgn kutok retis wey zmn ni...jap gi dpt surat saman...quick money scheme
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 03:40 PM | Show all posts
hahahahhahah.. tiba-tiba memaki jadi fitnah sebab dia dah sebarkan orang tu DM dia..
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 03:40 PM | Show all posts
ckp pasal saman... aku pnh kena smpai skng x jalan2... konon undang2 tah.... mgkin undang utk ORG YG BERGELAR ARTIS je kut.....
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 04:02 PM | Show all posts
kaya lawyer malaysia handle kes selebriti. dalam dok merempan kata takde job sbb pkp..sempat lagi saman menyaman ye
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list