Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
13659
View
163
Reply

Shooting Dah Nak Mula, Lana Nodin Boleh Masuk Set Ke Tak Cucuk Vaksin?

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 8-9-2021 12:52 PM | Show all posts |Read mode
Rindu peminat terhadap drama Kekasih Hati Mr Bodyguard yang dibintangi Sharifah Rose, Redza Rosli dan Lana Nodin akan terubat apabila kerajaan memberi kebenaran menyambung penggambaran yang tertunda.


Penerbit Creative Skill Solution Sdn Bhd, Suriyati Sidek mengakui dirinya lega dan akan segera bekerja minggu depan untuk menyiapkan baki penggambaran di sekitar Lembah Klang.


Foto: IG






"Alhamdulillah syukur dah boleh mula penggambaran. Jadi Kita akan sambung balik Kekasih Hati Mr Bodyguard yang terpaksa dihentikan masa lockdown dulu.


"Apapun kita tetap kena patuh SOP. Sebenarnya kita memang dah buat prepare awal untuk kembali ke set.


"erancangan akan ke Negeri Sembilan minggu depan tapi sekarang Selangor dah boleh buat penggambaran, kita akan maintain lokasi di sini sahaja dulu.


"Kita akan maintain lokasi yang sama di Selangor and Kuala Pilah untuk rumah hero," katanya kepada mStar.




  



  



Tentang SOP pula, pelakon dan kru mestilah sudah menerima dos lengkap vaksin Covid-19.


Namun macam mana pula dengan pelakon drama tersebut, Lana Nodin yang enggan suntik vaksin?








Kata Suriati, sama ada Lana akan dibenarkan memasuki set penggambaran atau tidak belum lagi diputuskan.


"Dia ada surat doktor. Bukan tak nak ambil (vaksin Covid-19) tapi dia ada masalah kesihatan dan juga dia menyusukan anaknya... ada masalah.


"Jadi kita akan bincangkan... harap tak ada masalah kemudian."




  



Macam yang semua tahu, Lana sebelum ini lantang  mengkritik Ketua Pengarah Kesihatan, Tan Sri Dr Noor Hisham Abdullah.


Lana juga dilabel sebagai anti vaksin dan cuba untuk menghasut orang lain.




  



  



Kalau tak dapat sambung shooting, harap Lana tak mengeluh atau mengadu domba di media sosial lah ya? -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2021 12:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau ada masalah kesihatan ada reason menyusu anak ke..dah knp lantang sgt ko condemn dg tu..mek musykil
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2021 12:58 PM | Show all posts
kampung suami bkn kat filipin ke

ingatkan tak belakon dah
sejak dapat somi spotsman
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2021 01:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Macam hidung kau
labi01.jpg_1531530232.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2021 01:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Mohon kerajaan keluarkan arahan untuk production house submit senarai nama production team dan pelakon supaya boleh pantau dan tapis sape yang dah vaksin sape yang belum
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2021 01:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Dan2 la masalah kesihatan...

Retis2 ni level menteri jugak....tup2 satu hari nanti akan lepas camtu jer....kikikiki
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2021 01:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Korang purcaya ke production house ni betul2 ikut sop? Benda boleh kawtim kot.. kalau retis2 yg ativaks tp diam x berkutik masuk set pun x bermegah iols okay lg.. tp kalau yg pung pang pung pang dr awal mcm ritrud n lana ni mmg layak dimaki.
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2021 01:08 PM | Show all posts
shiraloveyou replied at 8-9-2021 05:01 AM
Mohon kerajaan keluarkan arahan untuk production house submit senarai nama production team dan pelak ...

budak2 twiddddder kena usulkan bagi viral
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2021 01:09 PM | Show all posts
Masalah kesihatan dan menyusu anak?Aduhh..alasan yang berat untuk aku hadam. Berapa ramai ibu menyusu, ibu mengandung yang ambik vaksin? dan berapa ramai dah yang ada masalah kesihatan yang kritikal sggp datang untuk ambik vaksin?. Aku jaga di PPV ni saksikan sendiri makcik2 naik wheel chair, ibu nyusu anak, pesakit terminal cancer, sanggup datang. Tak malu ke tengok effort orang-orang  macam  gini? Dalam evalution form ada soalan menyusu @ mengandung..Biasanya untuk golongan begini mereka akan listed bawah Pfizer. C'mon Lana. Nak make up alasan apa lagi? yang ko cucuk-cucuk tu ok pulak? urghhh
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2021 01:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Laki she American kot . Awat pemikiran kolot macam bini Taliban. Hidung tu rhinoplasty gone wrong dah sebijik idung maikeljeksen
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2021 01:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia dgn Riot Kool adik beradek kah? Idong sama
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2021 01:30 PM | Show all posts
tiba2 pulak ada masalah kesihatan

kalau manusia yang ada masalah kesihatan dia takkan berkokok macam si lano ni
time mengutuk DG takde pulak sebut masalah kesihatan tu


Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2021 01:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukan dia ni dah berambus balik ke usa ke? Hari tu pernah tgk dia komen katanya skg dia dah ada kat amerika sana tuu
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2021 01:31 PM | Show all posts
aotearoa replied at 8-9-2021 01:09 PM
Masalah kesihatan dan menyusu anak?Aduhh..alasan yang berat untuk aku hadam. Berapa ramai ibu menyus ...

kan uols.

sangat tak masuk akal

kalau betul ada masalah kesihatan yang serius pun, boleh amik vaksin kat hospital
kalau perlu warded boleh warded kan

eeeeee menyampah la dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2021 01:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Huduh naw muka buatan ko lang! Dia duk di SG sana, kalau antivaks boleh kena saman
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2021 02:01 PM From the mobile phone | Show all posts
lobang hidong sheols bengkok kah?
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2021 02:04 PM | Show all posts
idong dh ropa mikel jeksen..
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2021 02:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Boleh kn suggest dia minta surat imigresen ke apa ke utk rentas kembali ke negara husband?
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2021 02:08 PM | Show all posts
laki hang takdak keja ka kat amareka tu? pi la balik sana... hehehe..  boleh bergabung ngan geng2 karen kat sana
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2021 02:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Masa anak sakit merayu mintak ubatkan and doakan. Dah sihat kemain membongak x nak dengar nasihat pakar2 kesihatan. Bongok nye pompuan...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list