Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
429
View
13
Reply

[Lain-Lain] Wayang opening tapi takde movie?

[Copy link]

Author: phoeber       Show all posts   Read mode

Author
Post time 8-9-2021 02:52 PM | Show all posts |Read mode
Dah kecoh wayang bukak tapi tengok dekat website gsc and tgv masih takde movies pun yang diorang list. Nak kejor tiket wayang , ke movie masih ditanyangkan dekat online streaming ek?
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2021 04:33 PM | Show all posts
Sis, nak exited sgt knp ni? Tak takot korona ke sis, tengok movie tv3 je lah sis. Huhuhuh
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 09:11 AM From the mobile phone | Show all posts
mzz tunggu bulan 11 ada the eternals dgn christmas nanti spider-man: no way home.

Sekarang ni tengah tayang shang-chi tapi msia tak sempat lah kut huhuh
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 10:22 AM | Show all posts
gsc kan cakap dia tgu sop lengkap pembukaan cinema
baru dia akan open
so 9/9 ni tiada pembukaan gsc

december the matrix resurrection nyah!!
tapi uncle keanu dah tuo
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 03:28 PM | Show all posts
Nak tengok cerita tempatan terlalu byk tengok filem western.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-9-2021 04:57 PM | Show all posts
minahremp replied at 8-9-2021 04:33 PM
Sis, nak exited sgt knp ni? Tak takot korona ke sis, tengok movie tv3 je lah sis. Huhuhuh

Drama ulang - ulang malas

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-9-2021 05:00 PM | Show all posts
gekkou replied at 9-9-2021 10:22 AM
gsc kan cakap dia tgu sop lengkap pembukaan cinema
baru dia akan open
so 9/9 ni tiada pembukaan gs ...

oh gitu... okay la, pasa, dapat berita pun mengejut.

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-9-2021 05:01 PM | Show all posts
doubledecker89 replied at 9-9-2021 03:28 PM
Nak tengok cerita tempatan terlalu byk tengok filem western.

Ye tak ye, kemain listing perasan cerita omputih je.

Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 06:54 PM From the mobile phone | Show all posts
mzzenma replied at 9-9-2021 09:11 AM
mzz tunggu bulan 11 ada the eternals dgn christmas nanti spider-man: no way home.

Sekarang ni ten ...

Yasss!!!! Menunggu juga. Feel  marvel ni tgok kt rmh x sama.. Lg satu Batman.. duk ulang tgok trailer dr thn lepas.
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 08:09 PM From the mobile phone | Show all posts
r_innalif replied at 10-9-2021 06:54 PM
Yasss!!!! Menunggu juga. Feel  marvel ni tgok kt rmh x sama.. Lg satu Batman.. duk ulang tgok trai ...

betul betul.. everytime tengok movie marvel kat wyg, rasa mcm satu panggung share emosi dgn kita hah gituuu

batman yg terbaru yg robert pattinson ke? lah dah ada trailer ke.. mzz langsung x perasan
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2021 01:40 PM | Show all posts
Bollywood takde ek
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2021 01:47 PM | Show all posts
Beberapa movie je yang ada, tu pun blm blh tempah

tgv2.JPG

Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2021 11:42 AM | Show all posts
aku harap sempatla nk tgk movie shang chi and the 10 rings tu, sebabnye lepas disney kene saman ngan black widow sbb tayang kt disney+, movie disney pasni akan ditayang kt pawagam je huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2021 07:19 PM | Show all posts
So far ade satu je filem local yang i nampak, tu pun bulan november nanti, Dendam Kesuma.
Hopefully cepat la sikit bukak wayang tu.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list