Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
123Next
Return to list New
4043
View
53
Reply

Hunny Madu Hamil 5 Bulan, Hasil Kahwin Dengan Suami Itali

[Copy link]

Author: CARI-MRO       Show all posts   Read mode

Author
Post time 15-9-2021 07:58 AM | Show all posts |Read mode
Pengacara dan juga penyanyi Hunny Madu berkongsi berita gembira apabila mengesahkan dirinya kini sedang hamil lima bulan.


Menerusi satu hantaran yang dimuat naik dalam Instagram miliknya, Hunny memberitahu bahawa dia melalui fasa alahan yang teruk sepanjang tempoh kehamilan namun bersyukur masih berada dalam keadaan baik.


Kredit foto: IG




Ada berita gembira untuk dikongsikan. Saya kini hamil lima bulan. Bulan kedua dan ketiga adalah fasa paling teruk dalam hidup saya. Saya cuma nampak tandas dan katil sahaja.


Namun alhamdulillah saya melalui trimester pertama dengan baik dan saya juga telah mendapatkan suntikan dos pertama vaksin ketika kandungan saya berusia 14 minggu. Kini saya telah pun lengkap dua dos vaksin, katanya.


Kata Hunny atau nama lengkapnya Hani Farhana Mohd. Hatim, 37, itu lagi, dia tidak sabar untuk berkongsi berita gembira itu dengan semua walaupun terpaksa merahsiakan perkara tersebut pada awalnya atas sebab-sebab tertentu.




  



Alhamdulillah bayi berada dalam keadaan baik dan saya tidak sabar untuk melihat suami menukar lampin dan membancuh susu bayi nanti.


Cuma pada waktu sekarang, saya akan menikmati fasa kehamilan ini sambil menikmati makanan. Saya akan perlahankan aktiviti bersenam dan akan berjalan kaki sebagai senaman ringan, jelasnya.




  



Terdahulu, Hunny mendirikan rumah tangga bersama suami yang juga merupakan seorang warganegara Itali, Fedrighi Francesco pada 2 Mei 2020.


  



  



Hunny yang pernah muncul dengan album bertajuk Pulau Janji pada 2011 sebelum ini pernah mendirikan rumah tangga bersama Khairul Azhar Abdul Wahid pada 2010 dan dikurniakan dua orang cahaya matai aitu Eva Medina, 9 dan Adam Musa, 4. Hunny bagaimanapun berpisah dengan Khairul pada Oktober 2018. -CARI


Sumber" Kosmo
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2021 08:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Awat nama dia ni gediks sgt bunyi dia?
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2021 08:12 AM | Show all posts
Normabaru replied at 15-9-2021 12:00 AM
Awat nama dia ni gediks sgt bunyi dia?

itu jelah idea yg rasa bagus utk nama commercial sheols
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2021 08:18 AM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 15-9-2021 10:12 AM
itu jelah idea yg rasa bagus utk nama commercial sheols

Masalahnye dh nama gediks pun kaka still xknl lgsg.huhu..nama betul dia apa?
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2021 08:19 AM From the mobile phone | Show all posts
geng2 urban ni.ummah TTDI
abang dia si hafiz tu single menduda lagi ke eh?
dulu kemain duk toleh2 tgk iols
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2021 08:23 AM | Show all posts
Normabaru replied at 15-9-2021 12:18 AM
Masalahnye dh nama gediks pun kaka still xknl lgsg.huhu..nama betul dia apa?

Hani Farhana cuolsss hehe
memang kurang famous sebab sheols ni more to english song & dj-ing

semoga dgn husband baru dapat memperbaiki keturunan
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2021 08:24 AM | Show all posts
cmf_premierleag replied at 15-9-2021 12:19 AM
geng2 urban ni.ummah TTDI
abang dia si hafiz tu single menduda lagi ke eh?
dulu kemain duk toleh2  ...

ammmboi kaka mengimbau kenangan lama hehe
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2021 08:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Tp husband dia x hensem pada mata aku..sejenis kalau dpt anak pon mmg x boleh nak baiki keterunan..mcm keluarga negeri selatan sana tu..yg paling handsome laki si kavitha sidhu tp sayang xde anak pula dia
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2021 08:37 AM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 15-9-2021 12:23 AM
Hani Farhana cuolsss hehe
memang kurang famous sebab sheols ni more to english song & dj-ing


yang dalam gambo chuols pun haruslah dapat memperbaiki keturunan hendaknya
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2021 08:44 AM | Show all posts
bila sheols kawin semula? meols tertinggal flight melangkawi gamaknye.
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2021 08:44 AM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 15-9-2021 10:23 AM
Hani Farhana cuolsss hehe
memang kurang famous sebab sheols ni more to english song & dj-ing


Ohhhhh..gitu...

Yela..semoga keturunan sweet2 mcm madu after this..sendu no more
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2021 08:45 AM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 15-9-2021 10:19 AM
geng2 urban ni.ummah TTDI
abang dia si hafiz tu single menduda lagi ke eh?
dulu kemain duk toleh2  ...

Tudiaaaa

Bukti not all acik porum kepam kertu
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2021 08:46 AM | Show all posts
ellejo replied at 15-9-2021 12:37 AM
yang dalam gambo chuols pun haruslah dapat memperbaiki keturunan hendaknya

kurang laku cuolssss jadi lambattttt lagi lah kuin kepam nak baiki keturunan
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2021 09:42 AM | Show all posts
Meollss teringat masa 1st marriage dulu bukan main beliau bergelek menari dgn bridesmaid lagu 'Im a single lady..im a single lady' lantas meolls meneka bahawa perkahwinana ini takkan kekal lama dan telahan meolls betul jua akhirnya.
Anyway tahniah bole ngandung lagi befor 40 you go girlllll
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2021 09:48 AM | Show all posts
dejure replied at 15-9-2021 08:28 AM
Tp husband dia x hensem pada mata aku..sejenis kalau dpt anak pon mmg x boleh nak baiki keterunan..m ...

suami kavitha ni pada aku paling perfecto antara artis malaysia yang kawen dengan orang luar.
bagaimana perasaan mereka yang kawen dengan orang super hot stuff ni erk..
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2021 09:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Sskjp urban ni. Berjiran dengan tini budu menangis ke?
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2021 09:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Remarried ke.
Sampai harini belum dengar sheol berceloteh
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2021 09:56 AM | Show all posts
untunglah laku berlaki
tahniah
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2021 10:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah rezeki mengandung lagi
Meol pun tatau sheol dah remarried
Ingatkan still with ex

Moga dipermudahkan segala urusan
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2021 10:50 AM From the mobile phone | Show all posts
dejure replied at 15-9-2021 08:28 AM
Tp husband dia x hensem pada mata aku..sejenis kalau dpt anak pon mmg x boleh nak baiki keterunan..m ...

Itali punya gene kurang sikit matsalleh . Kalau dpt anak pun, takkan sure nampak matsalleh tu.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list